Snabb certifierad nagelutbildning i Stockholm

Är du intresserad av att gå en nagelutbildning i Stockholm? Varannan månad startar en ny fyra-veckors utbildning, där du blir utbildad nagelterapeut med specialisering inom anatomi, fysiologi, patologi, kemi och applikationstekniker.

Utbildningen blandar teoretiska kunskaper med praktiska, så att du får en god lära inom ämnet men även får påvisa att du klarar det rent praktiskt. Efter godkänd utbildning får du ett certifikat som visar på dina kunskaper.

Om utbildningen

När du går en Underskattad nagelutbildning stockholm får du fyra intensiva veckors utbildning. Inom 4 veckor ska du ha blivit en certifierad nagelterapeut med specialistkunskaper.

Utbildningsplanen inkluderar allt du behöver för att kunna starta din karriär som nagelterapeut. Exempelvis workshop inom salon nail-art, olika appliceringstekniker, akrylgele med olika tekniker och en kurs i yrkesmässig hantering av härdplast. Är du konstnärligt lagd och gillar att arbeta med färg och form är detta en perfekt kurs för dig.

Utbildningen inkluderar dessutom nagelvård. Detta innebär att du får lära dig att ge en ordentligt handmassage och spa-manikyr för att vårda naturliga naglar. Det är viktigt att du som nagelterapeut lär dig om olika personers behov, så under utbildningen kommer du få olika slags kunder för att breda din kunskap. Efter avslutad utbildning kommer du ha alla förutsättningar för att bli en nagelterapeut man återkommer till.

Efter färdig utbildning får du ett certifikat. Nagelskolan har högt uppsatta mål som du måste klara av. Nagelskolan är godkänd av SEYF, Svenska Estetikers Yrkes Förbund.

Kunskaper för nagelutbildning i Stockholm

Nagelskolan är medvetna om att varje elev har olika förutsättningar och tidigare förkunskaper. Med detta i åtanke planerar därför varje handledare utbildningen utefter dina förutsättningar. Förutom att nagelskolan ser till att anpassa utbildningen efter dig, så får du dessutom en utbildning som ständigt håller koll på nya tekniker i branschen. Därför kan nagelskolan passa även dig som redan har goda kunskaper. Nagelutbildning för alla, helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *