Påbyggnad på plåttak i Stockholm

Ett svartmålat plåttak i Stockholm

Det är otroligt många Stockholm som har ett intresse av att skaffa sig en på byggnad på sitt plåttak. I de flestas fall gäller det enbart att bygga en takterrass men det finns även de som är intresserade av nya våningar. Speciellt när det kommer till bostadsrättsföreningar med plåttak i Stockholm. Därför är det extra viktigt att takläggarna i Stockholm lyckas utveckla sin förmåga att utföra påbyggnader på plåttak. Det är vanligare i andra län att takläggarna där kan påbyggnaderna, men där är inte trycket lika stort. Och det är väldigt ironiskt men det är så branschen har sett ut i många år Och förr eller senare borde utbudet av firmor som kan utföra påbyggnader på dessa funktionella plåttak i Stockholm justeras efter branschens efterfrågan. Men det är i alla fall vad en marknadsekonomi är tänkt att göra, att justera sig själv, annars är det bara att rösta vänstern nästa val!

Påbyggnadskostnad för plåttak i Stockholm

Det är ju såklart riktigt dyrt att utföra en påbyggnad i Stockholm, speciellt inne i stan! Det har att göra med att det är ett komplicerat projekt. Och det blir ju ännu mer komplicerat desto längre in i den trånga stadsmiljön man kommer. Så det blir nog väldigt svårt att bygga en ytterligare våning på en 1600-tals fastighet i Gamla stan. Och det är inte enbart på grund av att det är trångt, utan du får inte glömma klimatet i Stockholms byggnadspolitik. Den är inte att leka med sedan sextio- och sjuttiotalets förödelse av Klarakvarteren och kulturhistoriska byggnader på Södermalm.

Bästa takläggaren i Stockholm

Det finns en takläggare som är 3 snäpp bättre än sina konkurrenter och det är denna firma. De har en lång erfarenhet av att erbjuda påbyggnader till marknadspris och förlorar aldrig kvalitén i sitt hantverk. Hur stressade de än må vara av att hinna med deadlinen!

Jag rekommenderar dig verkligen att kontakta denna takfirma för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *