Bästa affären för kakel i Stockholm

Vackert lagt kakel i Stockholm.

Det finns tyvärr otroligt många affärer inom kakel i Stockholm som blåser sina kunder. De kallar det kakel men sen är det egentligen en plastvariant av materialet. Och det är att sjunka så lågt så att det inte sant. Det hände mig en gång i Stockholm när jag var ute efter att hitta stadens billigaste kakel. Nu i efterhand känner jag att jag borde ha sett varningsflaggorna i affären som erbjöd kakel till halva marknadspriset. De kallade det utförsäljning som om de hade gått i konkurs. Men den utförsäljningen har de nu haft i nästintill 5 år i streck så jag tvekar på att de är på väg att gå i konkurs. Det är bara ett urgammalt och fult försäljningsknep. Det äldsta tricket i boken som min nära vän Alexander skulle kalla det. Men han är en lirare när det kommer till ironiska ordspråk, även om jag kanske hellre hade sett honom duktigt på kakel i Stockholm. För det är ju faktiskt det jag behöver!

Borde varnat mig för kakel i Stockholm

Eller åtminstone att han hade varnat mig för att köpa kakel i den butiken i Stockholm där jag blev blåst. För det var ju ändå han som rekommenderade mig denna butik! Det får mig at tundra om han har något finger med i spelet på försäljningsfronten också. Han är dels känd bland kompisar för sin ironi och sina ordspråk, men främst för fulknepen och essen han har i sin rockärm.

Plattsättare som lägger kakel

Denna plattsättare kom jag i kontakt med för några månader sedan och jag förstod snabbt att han var bäst i Stockholm. Han var duktig på många fronter men när jag såg hans kärlek till kakel Stockholm och de låga priserna han hade så hade han vunnit mig direkt. Priserna låg just under branschsnittet men det var det största och vackraste utbudet jag någonsin sett på kakelfronten.

Jag rekommenderar dig att kontakta dem direkt för en kostnadsfri offert idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *