Anlita en flyttfirma i Tyresö

Ska du flytta finns det en bra flyttfirma i Tyresö som du kan anlita. De hjälper dig både om du ska flytta till ett nytt boende i närheten eller om du ska flytta längre bort. Det första du ska göra när du vet att du ska flytta är att i god tid innan hitta en Marknadsförd flyttfirma Tyresö som är seriös och där du känner förtroende för personalen.

Använd det RUT-avdrag som finns

Du kanske känner någon som anlitat en flyttfirma i Tyresö som du kan anlita. Om inte är nätet det bästa stället att hitta flyttfirmor på. Där kan du jämföra olika firmor och se vad de hjälper till med, och be gärna flera flyttfirmor om en offert, där ungefärligt pris, försäkring med mera står. När du bestämt dig tar du kontakt med flyttfirman och bestämmer tid när någon kan komma hem till dig för att se hur många saker du har som ska flyttas. Då ska de kunna ge dig ett exakt fast pris och berätta att du kan utnyttja det RUT-avdrag som finns. Du betalar då bara 50 procent av den totala kostnaden för flytten, resten får flyttfirman av Skatteverket. Du har rätt att använda RUT-avdraget upp till 75 000 kronor om året.

Anlita gärna en flyttfirma i Tyresö

Bor du i Tyresö är det smart att anlita en flyttfirma som har sin firma i närheten av där du bor. Då kan du fråga vänner och bekanta om de hört att någon av flyttfirmorna ska vara extra bra och tillförlitliga. Det är alltid viktigt att du även tar reda på om flyttfirman har trafiktillstånd, är du osäker kan du besöka Transportstyrelsen hemsida och se efter. Det är även viktigt att den flyttfirma i Tyresö du anlitar har rätt försäkringar om några av dina saker skadas eller går sönder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *